Οκτώβριος 2016

Μάσκες ομορφιάς με άργιλο για λεία επιδερμίδα

Επενδύστε στο φυσικό αυτό στοιχείο, εντάξτε το στην ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης και αποκτήστε καθαρή επιδερμίδα και υπέροχα μαλλιά. Ποιος τύπος αργίλου ταιριάζει στην επιδερμίδα σας;

Γιατί τα νεογέννητα πρέπει να κοιμούνται στο δωμάτιο των γονιών τους

Τα νεογέννητα θα πρέπει να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, σε μια κούνια, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος θνησιμότητας στη διάρκεια του ύπνου, όπως το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου, σύμφωνα με τις νέες συστάσεις της Αμερικανικής Παιδιατρικής Ακαδημίας (AAP).

Την τακτική αυτή θα πρέπει να ακολουθούν οι γονείς για τους πρώτους έξι μήνες, ακόμη και για τον πρώτο χρόνο, διευκρινίζει η αμερικανική ιατρική ένωση, υπογραμμίζοντας ότι όταν τα νεογέννητα και τα βρέφη κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, ο κίνδυνος αιφνίδιου θανάτου μειώνεται έως και κατά 50%.

Η μόνη βιταμίνη που χρειάζεσαι σύμφωνα με την ηλικία σου

Η μόνη βιταμίνη που πρέπει να παίρνεις στα 30 σου και στα 40, στα 50 και στα 60 σου…Πιθανότατα να παίρνεις βιταμίνες για χρόνια. Αλλά, εκτός από τις πολυβιταμίνες που μπορεί να λαμβάνεις καθημερινά ή σε κάποιες περιόδους της ζωής σου, μήπως πρέπει να αλλάζουν οι προτεραιότητές σου με την πάροδο των χρόνων; Φυσικά. Ορίστε οι βιταμίνες που πρέπει να λαμβάνεις σε κάθε στάδιο της ενήλικης ζωής σου.

Μαύρα στίγματα; Δες πώς θα απαλλαγείς ανέξοδα και φυσικά!

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι:
-Γάλα
-Ζελατίνη

Η προετοιμασία θα σου πάρει λιγότερο από ένα λεπτό!

Σε ένα γυάλινο μπολ ρίξε 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη σε σκόνη (χωρίς γεύση) και 1,5- 2 κουταλιές της σούπας γάλα.

Ανακάτεψε πολύ καλά και γρήγορα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα (όπως φαίνεται στη φωτό).

Βάλε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10-15 δευτερόλεπτα, προκειμένου να γίνει πιο κρεμώδες και μαλακό.

Πώς να φορέσετε σωστά τα μποτάκια

Ο βασικότερος κανόνας όταν επιλέγετε να φορέσετε τα μποτάκια σας με το στενό τζιν σας είναι ότι πρέπει να γυρίσετε τα μπατζάκια σας τόσο ώστε να έρθουν στο ίδιο ύψος με το μποτάκι. Ούτε να καλύψετε το μποτάκι σας με αυτά είναι στιλιστικά σωστό, ούτε να χώσετε το τζιν σας από μέσα. Θέλετε να διπλώσετε το τζιν λίγο; Θέλετε πολύ; Θέλετε να το μισο-διπλώσετε; Μικρή σημασία έχει –αρκεί να βρίσκεται στο ύψος ή και λίγο πιο πάνω από το μποτάκι.

Δωρεάν η ψηφιακή μαστογραφία από τον ΕΟΠΥΥ

Η ψηφιακή μαστογραφία θα συνταγογραφείται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ, δήλωσε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη.

Η απόφαση βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφής, από τον αν. υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη, ενώ οι συναρμόδιοι υπουργοί Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχουν ήδη υπογράψει, δήλωσε ο αν. υπουργός Υγείας.

Σκασμένες φτέρνες μετά το καλοκαίρι; 4 φυσικοί τρόποι να τις κάνεις πιο απαλές

Φυσικά και ανέξοδα με υλικά που έχεις σπίτι σου

Τα πόδια μας κακά τα ψέματα είναι το πιο παραμελημένο σημείο στο σώμα μας. Πάντα φροντίζουμε το πρόσωπο, τα μαλλιά μας, τα χέρια μας, τα πόδια όμως πάντα είναι τελευταία στη λίστα και πολλές φορές δεν είναι καν.

Το καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκαν πολύ όμως. Σανδάλια, ψηλά παπούτσια, σαγιονάρες -φόρεσες και τα κλειστά σου κάνα δυο φορές- ξυπόλητη στην παραλία και στα στενά του νησιού, όσο να πεις μια φθορά την έχουν υποστεί και οι φτέρνες σου έσκασαν σίγουρα!

Πώς να διώξω την κοιλιά και το σπλαχνικό λίπος;

1. Συνειδητοποίησε ότι το άγχος παχαίνει
Οι γυναίκες με χρόνιο άγχος τείνουν να έχουν περισσότερο κοιλιακό λίπος από εκείνες που δεν αγχώνονται, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ.
Το άγχος ανεβάζει, επίσης, την παραγωγή της ορμόνης του άγχους, της κορτιζόλης, η οποία δεν αυξάνει μόνο την όρεξή σου αλλά κάνει και τα λιποκύτταρα στο στομάχι σου να μεγαλώνουν και παρακινεί το σώμα να μεταφέρει λίπος από άλλες περιοχές, όπως οι γοφοί και οι μηροί, στην κοιλιά σου.
Ξέρεις τις 3 εποχιακές τροφές που καίνε το λίπος στην κοιλιά;

Το μυστικό της Kylie Jenner για να μη φεύγει το κραγιόν

Ας μιλήσουμε για το αιώνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες μας και θέλουμε διακαώς να λύσουμε. Αυτό δεν είναι άλλο από το κραγιόν που δεν λέει να μείνει στα χείλη μας για πολλές ώρες. Και όχι, μη βιαστείς να μου πεις ότι φταίει η μάρκα του κάθε κραγιόν, γιατί ξέρεις κατά βάθος ότι δεν ισχύει. Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί κι εσύ να βγαίνεις βόλτα και να βλέπεις παντού σημάδια από τα χείλη σου, τότε δες το κόλπο που μπορείς να κάνεις για να μένει σταθερό.

Είναι συμβουλή από την Kylie Jenner, η οποία κατά καιρούς μάς έχει βοηθήσει σε πολλά ζητήματα και μάλλον θα προστεθεί άλλο ένα.

Tags: 

Μικρά μυστικά για τέλειο στητό στήθος

Και ποια δεν θέλει να έχει ένα σούπερ στητό στήθος; Όλες μας. Δείτε όλα τα μυστικά που θα σας βοηθήσουν να το κρατήσετε στο ύψος του.

Τα βασικά που πρέπει να προσέξετε είναι τα εξής:

Μην φοράτε σουτιέν από συνθετικά υφάσματα γιατί το στήθος αφυδατώνεται και χαλαρώνει.

Μετά το μπάνιο ρίξτε πάντα κρύο νερό στο στήθος σας.

Καλό είναι να χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα και να κάνεις με απαλές κινήσεις μασάζ γύρω από το στήθος σου.

Τρώτε συχνά λαχανικά όπως λάχανο, κουνουπίδι, μπρόκολο.

Tags: