Φεβρουάριος 2017

Πέντε beauty χρήσεις για το λάδι καρύδας

Tο λάδι καρύδας θεωρείται ένα από τα θαυματουργά φυσικά συστατικά, πόσω μάλλον όταν επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες.

Βρήκαμε, λοιπόν, 5 διαφορετικούς τρόπους να το εντάξεις - αν δεν το έχεις κάνει ήδη- στην καθημερινή σου ρουτίνα τώρα τον χειμώνα και να γλυτώσεις χρόνο και χρήμα!

Αυτά θα σας συμβούν αν κόψετε το τσιγάρο

Πολλοί καπνιστές θέλουν να κόψουν το τσιγάρο αλλά για τους περισσότερους αποδεικνύεται μια μάλλον δύσκολη διαδικασία καθώς το σώμα μας έχει μπει σε μια φάση αρνούμενο να προσαρμοστεί ξανά στις προ του καπνίσματος συνθήκες. Εκτός αν είστε από τους ανθρώπους που ακολουθούν τη λογική "ή τώρα ή ποτέ".

Αυτό που χρειάζεται όμως είναι πείσμα, θέληση και μια γενναία απόφαση και και για να την πάρετε πιο εύκολα το παρακάτω βίντεο σας δίνει αρκετούς λόγους.

Δείτε πώς θα κάνετε την τέλεια γραμμή eyeliner

Το πολυπόθητο cat eye look σε ένα εξαιρετικά απλό «μάθημα» για εντυπωσιακό βλέμμα.

Πώς θα πετύχεις, επιτέλους, την τέλεια γραμμή με eyeliner;

Κανένα πρόβλημα! Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο, πειραματιστείτε και μαγνητίστε τα βλέμματα.

Πώς να μην νιώθεις εξαντλημένη στο τέλος της εβδομάδας

ρευνες έχουν υποστηρίξει ότι το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να επιτύχει μόλις 52 λεπτά απόλυτης συγκέντρωσης τη φορά. Συγκρίνοντας τον χρόνο αυτό με τις 8 ώρες εργασίας, πέντε ημέρες την εβδομάδα, δεν προκαλεί έκπληξη το ότι συχνά βιώνεις ένα μίνι burn-out το απόγευμα της Παρασκευής, νιώθοντας εξαντλημένη και μην έχοντας όρεξη να βγεις, αλλά να χωθείς στο κρεβάτι σου. Αν μάλιστα, έχεις αφήσει δουλειά για το σαββατοκύριακο, καταλήγει να σου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο καθώς καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια μα συγκεντρωθείς και να αποδώσεις.

Φυσικές συνταγές για τέλειο scrub!

Ο εγγυημένος και κλασικός τρόπος για ένα λείο, λαμπερό και τονωμένο δέρμα είναι να ξεφορτωθούμε τα νεκρά κύτταρα. Και πώς θα το πετύχουμε αυτό; Με τα καλύτερα και πιο εύκολα σπιτικά σκραμπ που δοκιμάσαμε ποτέ. Διαβάστε 2 από αυτά.

Τροφές «παυσίπονα» για την περίοδο

Εκτός από τα φάρμακα που μειώνουν τους πόνους, υπάρχουν και αρκετές τροφές, οι οποίες αποδεδειγμένα λειτουργούν ως παυσίπονο...

Μπρόκολο:
Το ασβέστιο έχει φανεί πως μειώνει τις κράμπες και άλλα συμπτώματα του ΠΣ.

Αμύγδαλα:
Πλούσια σε μαγνήσιο, το οποίο, σε συνδυασμό με το ασβέστιο, έχει φανεί πως μειώνει τα συμπτώματα του ΠΣ έως και κατά 50%, σύμφωνα με μελέτη.