Ιανουάριος 2015

Κρέμα λεύκανσης προσώπου με ανανά και γάλα καρύδας.

Ο ανανάς και το γάλα καρύδας είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και αποτελούν βασικό συστατικό για πολλές κρέμες λεύκανσης προσώπου. Έχουν επίσης σημαντική αντιγηραντική δράση και γι’αυτό θεωρούνται πολύτιμα υλικά για την φροντίδα του προσώπου.

Με πολύ απλά και αγνά υλικά, που δεν θα σας κοστίσουν και πολύ, μπορείτε να φτιάξετε την ολόδικη σας, σπιτική κρέμα λεύκανσης προσώπου, τα αποτελέσματα της οποίας θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

Μισή κούπα πολτοποιημένο ανανά
Μισή κούπα γάλα καρύδας.

Tags: 

Σπιτική συνταγή για τις ραγάδες με λάδι jojoba και αβοκάντο.

Οι ραγάδες είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όσον αφορά την εμφάνιση τους.

Οι ραγάδες δημιουργούνται κατά κύριο λόγο όταν παίρνουμε ή χάνουμε απότομα βάρος, κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης ή ακόμα και λόγω του ότι το δέρμα μας μπορεί να μη είναι και τόσο ελαστικό.

Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να τις εξαλείψουμε, όχι όμως και ακατόρθωτο. Με την συνταγή που ακολουθεί, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας το ολόδικο σας, σπιτικό λάδι σώματος, για μοναδική ανάπλαση και ενυδάτωση.

Tags: 

Μοναδική μάσκα μαλλιών με βάση τη μουστάρδα.

Έαν τα μαλλιά μεγαλώνουν με πολύ αργούς ρυθμούς και επιθυμείτε να επισπεύσετε λιγάκι την διαδικασία, τότε η συνταγή που ακολουθεί είναι η κατάλληλη για σας και είναι ιδιαίτερη οικονομική και εύκολη να παρασκευαστεί.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό
2 κουταλιές της σούπας οποιοδήποτε λάδι
1 κρόκο αυγού
2 κουταλιές ζάχαρη

Tags: 

Οι μαγικές ιδιότητες του κυδωνιού.

Το κυδώνοι, γνωστό επίσης και ως «χρυσό μήλο», διαθέτει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, σε μορφή καλλυντικού.

Χρησιμοποιώντας είτε τον ίδιο τον καρπό, είτε τους σπόρους του, μπορείτε να δημιουργήστε μοναδικές σπιτικές μάσκες, τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά σας, που θα σας κάνουν να επαναφέρετε τη λάμψη στο λούκ σας.

Θέλουμε: 50 γραμμάρια κουκούτσια κυδωνιών και 1 λίτρο κρύο νερό.

Tags: 

Μυστικές συνταγές και σπιτικά γιατροσόφια.

Με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι
Η γνώση των γιαγιάδων μας αποκτά επιστημονική υπόσταση και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε καθημερινά μικροπροβλήματα υγείας. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο, παρά μόνο υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Μια δοκιμή θα μας πείσει!

Tags: 

Εύκολες σπιτικές μάσκες μαλλιών για αναδόμηση και λάμψη.

Ξεχάστε τα προϊόντα του εμπορίου και τα άπειρα χρήματα που πιθανότατα θα χρειαστεί να ξοδέψετε για να τα αποκτήσετε.

Μπορείτε με πολύ εύκολους τρόπους και οικονομικά υλικά που τα βρίσκετε παντού, φτιάξετε την ιδανική, σπιτική μάσκα ομορφιάς, η οποία θα δώσει πίσω στα μαλλιά σας την ελαστικότητα, ,τη λάμψη και την προστασία που χρειάζονται.

1. Μάσκα με μέλι και ελαιόλαδο.

Tags: 

5 κινήσεις για να αποκτήσετε τα τέλεια φρύδια.

Μήπως δεν έχετε το χρόνο ή το χρήμα για να επισκέπτεστε τακτικά έναν επαγγελματία που θα αναλάβει να διορθώνει το σχήμα των φρυδιών σας;

Στην πραγματικότητα δεν είναι δύσκολο να το αναλάβετε μόνη σας, ακολουθώντας απλά καθημερινά τις παρακάτω συμβουλές.

1. Χρησιμοποιείστε conditioner.
Τα φρύδια σας χρειάζονται και αυτά την ίδια-αν όχι περισσότερη- φροντίδα με τα μαλλιά σας. Μην διστάσετε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε σέρουμ, λαδάκι ή ακόμα και το κλασσικό conditioner.

Tags: 

Πείτε «αντίο» στα σημάδια της ακμής.

Ταλαιπωρηθήκατε απο ακμή και τώρα που πέρασε, σας έχουν μείνει αντιαισθητικά σημάδια και ουλές; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, ούτε να ξοδέψετε μία περιουσία για να αποκτήσετε ξανά υπέροχο και λαμπερό δέρμα στο πρόσωπο σας.

Με ελάχιστα και, πάνω απο όλα, οικονομικά υλικά, μπορείτε πλέον να φτιάξετε μόνοι σας την ιδανική μάσκα προσώπου, η οποία σταδιακά θα αναπλάσει και θα εξαφανίσει κάθε σημάδι που σας θυμίζει οτι κάποτε είχατε ακμή!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

Tags: 

Πείτε αντίο στις ραγάδες.

Ένα απο τα κλασσικά «προβληματάκια» που αντιμετωπίζουμε εμείς οι γυναίκες, πέραν αυτού της κυτταρίτιδας, είναι οι ενοχλητικές και αντιαισθητικές ραγάδες και έχουν πλέον την πρωτιά στο να μας κάνουν να νιώθουμε ανασφαλείς με το σώμα μας.

Υπάρχει όμως τρόπος, με απλά και φυσικά υλικά, όχι μόνο να τις εξαλείψετε αλλά και να προλάβετε την εμφάνιση τους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη, σπιτική συνταγή και σας την παραθέτουμε:

Tags: 

Σπιτική μάσκαρα σε λίγα μόλις λεπτά.

Φτιάξτε την ολόδικης σας, σπιτική μάσκαρα και ξεχάστε τα προϊόντα του εμπορίου μία και καλή!

Η συνταγή που ακολουθεί είναι πολύ εύκολη και το σπιτίσιο αποτέλεσμα της θα σας εκπλήξει, αφού η μάσκαρα αυτή είναι πολύ καλή, σκουραίνει, διαχωρίζει και θρέφει τις βλεφαρίδες, ενώ ο τρόπος παρασκευής είναι πανεύκολος και καθόλου χρονοβόρος.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

Tags: 

Σελίδες