Φεβρουάριος 2015

Φυσική μάσκα κατά της λιπαρότητας, με ασπιρίνη και λεμόνι.

Έαν σας έχει κουράσει η έντονη λιπαρότητα στο δέρμα του προσώπου σας και βαρεθήκατε τις πανάκριβες κρέμες του εμπορίου, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την επόμενη συνταγή και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά θα έχετε την ιδανική, σπιτική μάσκα προσώπου.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι πολύ απλά και οικονομικά (πιθανότατα να υπάρχουν ήδη μέσα στο σπίτι σας) και ο χρόνος παρασκευής και εφαρμογής της μάσκας διαρκεί μόνο μερικά λεπτά.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
3-6 ασπιρίνες
1 κουταλιά της σούπας φυσικό χυμό απο λεμόνι

Tags: 

Τροφές που θα σας «ξεκουράσουν».

Υπάρχουν πολλές φορές που νιώθετε αδύναμη, κουρασμένη και άτονη, χωρίςνα ξέρετε το γιατί; Αντμετωπίζετε προβλήματα ύπνου ή δυσκολίες στο να συγκεντρωθείτε;

Πριν αποφασίσετε να καταφύγετε σε κάποιο γιατρό ή πιθανότατα σε κάποια φάρμακα, σας προτείνουμε να ρίξετε μία ματιά στο «καλαθάκι» της φύσης, το οποίο, όπως πάντα, είναι γεμάτο με ιδανικές τροφές, οι οποίες θα «φορτίσουν» τις μπαταρίες του οργανισμού σας και θα σας γεμίσουν ενέργεια.

Tags: 

Σπιτικό scrub για το σώμα με καρύδα και βανίλια.

Χαρίστε απαράμιλλη απαλότητα και φρεσκάδα στο δέρμα σας, με ένα απλό, σπιτικό και πανεύκολο scrub σώματος, με υπέροχο άρωμα καρύδας και βανίλιας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι άκρως οικονομικά και πανεύκολα να βρεθούν, αφού θα τα βρείτε σε όλα σχεδόν τα supermarket, αν δεν τα έχετε ήδη σε κάποιο απο τα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Υλικά:
Μισό φλιτζάνι έλαιο καρύδας
Μισό φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
Μισό κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Τρόπος παρασκευής και εφαρμογής:

Tags: 

Τips για λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη!

Μπορεί ο χειμώνας να είναι μία αγαπημένη εποχή, με αρκετά ωφέλη μάλιστα για τον οργανισμό μας, αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός οτι οι μεγάλες εναλλαγές της θερμοκρασίας μας ταλαιπωρούν αρκετά.

Το πρώτο σημάδι οτι μπήκε για τα καλά ο χειμώνας είναι το γνωστό φαινόμενο των ξηρών και σκασμένων χειλιών, γεγονός το οποίο μπορεί να καταλήξει πολύ ενοχλητικό και επίπονο.

Tags: 

Μαγικό tip μακιγιάζ για να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους!

Πώς με ένα κραγιόν θα κάνετε όλη τη διαφορά!

Εξαιτίας του έντονου τρόπου ζωής, της έλλειψης ύπνου και των υπερβολικών ωραρίων στη δουλειά, η κούραση μας καταβάλλει και πολλές φορές «μετατρέπεται» και σε σωματική ένδειξη.

Μία απο αυτές τις ενδείξεις, και ίσως η πιό ενοχλητική, είναι οι μαύροι κύκλοι που σχηματίζονται κάτω απο τα μάτια μας και μας κάνουν να δείχνουμε ακόμα πιο κουρασμένες και ταλαιπωρημένες.

Θα έχετε παρατηρήσει όμως πως, ακόμα και με το μακιγιάζ, δεν μπορείτε να πετύχετε την τέλεια κάλυψη και πάλι υπάρχει μία «σκιά» στο κάτω μέρος των ματιών σας.

Tags: 

Πείτε «τέλος» στα μαύρα στίγματα με μέλι και κανέλα.

Όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί κατά καιρούς με τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα που εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις. Πορκύπτουν συνήθως απο έντονες ορμονικές αλλαγές ή εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης καλλυντικών προϊόντων και τα «πετυχαίνουμε» γύρω απο τη μύτη, κοντά στα αυτιά ή ακόμα και σε άλλα σημεία του σώματος.

Προτού όμως σκεφτείτε να καταφύγετε σε κάποιο φαρμακευτικό προϊόν, δοκιμάστε την τύχη σας με τα συστατικά της φύσης. Φτιάχνοντας μία σπιτική μάσκα απο κανέλα και μέλι, θα δώσετε ένα τέλος στα ενοχλητικά . Εάν το πρόβλημα επιμείνει, επισκεφτείτε το δερματολόγο σας.

Tags: 

Δημιουργήστε το δικό σας μαλακτικό με υλικά της φύσης.

Όταν οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και γίνονται ξηρά και θαμπά.

Με υλικά απο τη φύση και με πολύ απλές διαδικασίες, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας, φυσικό μαλακτικό, το οποίο θα ενυδατώσει και θα θρέψει την τρίχα ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να τα χτενίσετε πολύ πιο εύκολα και χωρίς να τα σπάσετε.

Μερικά απο τα καλύτερα συστατικά που μπορείτε να χρησιμποιήσετε για την δημιουργία της μαλακτικής σας, είναι η αλόη και το μέλι.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

Tags: 

Βαζελίνη:Μαγικός σύμμαχος για απολέπιση και ενυδάτωση.

Τώρα που οι θερμοκρασίες βρίσκονται στα χαμηλότερα τους, το δέρμα μας χρειάζεται όλη την προσοχή και την φροντίδα που μπορούμε να του δώσουμε. Λόγω του ψύχους, η επιδερμίδα μας στεγνώνει και ταλαιπωρείται ιδιαίτερα, χάνοντας έτσι τη λάμψη και την ελαστικότητα της.

Πρίν σκεφτείτε να καταφύγετε στα προϊόντα εμπορίου, τα οποία θα έχουν φυσικά επίπτωση στο πορτοφόλι σας, δοκιμάστε μία σπιτική συνταγή με βαζελίνη, η οποία θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Tags: 

Μυστική συνταγή για πανεύκολο ξύρισμα ποδιών!

Η διαδικασία του ξυρίσματος είναι συνήθως χρονοβόρα και πολλές φορές επίπονη, αφού καταλήγουμε γεμάτες κοψίματα εξαιτίας της εξτρά πίεσης που ασκούμε λόγω σκληρότητας της τρίχας.

Αυτό συμβαίνει διότι, όπως και τα αντρικά γένια, έτσι και οι τρίχες στα πόδια (και όχι μόνο) χρειάζονται την κατάλληλη ενυδάτωση για να κοπούν εύκολα και με μία κίνηση με το ξυράφι.

Tags: 

Σπιτική κρέμα ματιών κατά της γήρανσης.

Όλοι γνωρίζουμε πως ένα καθαρό και ξεκούραστο βλέμα μας κάνει να δείχνουμε λαμπερές και δροσερές. Όταν όμως αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους μικρές, λεπτές γραμμούλες και μαύροι κύκλοι, τότε πρέπει να βρούμε αμέσως μία λύση, προτού...παραγίνει το κακό!

Μπορεί οι κρέμες που υπάρχουν στο εμπόριο, καθώς και τα διάφορα κονσίλερ που κυκλοφορούν, να σας δώσουν μία προσωρινή λύση, το πρόβλημα όμως δεν θα έχει αντιμεττωπιστεί ουσιαστικά.

Tags: 

Σελίδες