Σεπτέμβριος 2014

Μία «σπιτική» λύση για να εξαφανίσεις τα μαύρα στίγματα.

Αποκλειστικά για τις αναγνώστριες μας, ψάξαμε και βρήκαμε τον πιο απλό και πάνω απο όλα οικονομικό τρόπο να απαλλαγείτε απο τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα που κάνουν κατά καιρούς την εμφάνιση τους και δημιουργούν την εικόνα μιας θαμπής επιδερμίδας.

Η λύση είναι απλή και βρίσκεται στην κουζίνα μας! Ειδικά τώρα που χειμωνιάζει, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, καταφεύγουμε στη ζεστασιά που μας προσφέρει μία ζεστή κούπα με καφέ φίλτρου. Ο καφές που έχει μείνει λοιπόν μέσα στο φίλτρο είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Tags: 

Το μυστικό για βαθιά ενυδάτωση προσώπου.

Ξεχάστε τις πανάκριβες ενυδατικές κρέμες που, παρά τα όσα υπόσχονται, δεν ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα και δεν έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Το μυστικό για βαθιά ενυδάτωση και λαμπερή επιδερμίδα είναι πανεύκολο και μπορείτε με 3 απλές κινήσεις να κάνετε το δικό σας μικρό σπα μέσα στο σπίτι!

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι baby oil και λίγη μαγιονέζα και μέσα σε χρόνο μηδέν θα έχετε τη δική σας μάσκα προσώπου.

Για μάσκα θα χρειαστείτε :

1 κουταλάκι του γλυκού baby oil.

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα.

Tags: 

Σπανάκι:Ο ιδανικός σύντροφος στο αδυνάτισμα!

Το σπανάκι είναι, απο ό,τι φαίνεται, ο νέος σύμμαχος ενάντια στην αιώνια μάχη με τα περιττά κιλά. Μία έρευνα όμως που ήρθε στο φως, δείχνει πως τρώγοντας σπανάκι, μπορεί να μειωθεί κατα 95% η λιγούρα για κάτι γλυκό και να αυξηθεί η απώλεια βάρους κατά 43%.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στα θυλακοειδή. Τα θυλακοειδή είναι ένα είδος μεμβρανώδους σχηματισμού που υπάρχει μέσα στους χλωροπλάστες των φυτών και διαθέτει την πρωτεϊνη που είναι υπεύθυνη για την φωτοσύνθεση.

Tags: 

Ταξιδιωτικό πρακτορείο διοργανώνει μεσαιωνικό…όργιο!!!

Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα είχε ένα πρακτορείο ταξιδιών στη Βρετανία, που αποφάσισε να διοργανώσει ένα ολιγοήμερο ταξιδάκι στο μεσαιωνικό κάστρο Bovey Castle στο Devon, με μοναδικό σκοπό ατελείωτες βραδιές οργίων!

Το κόστος για κάθε άτομο είναι περίπου 3.000 λίρες και το …ιδιαίτερο αυτό πάρτυ θα γίνει τον Ιούνιο του 2015. Στο κάστρο έχουν αρχίσει ήδη οι απαραίτητες προετοιμασίες, καθώς και ανακαίνιση, η οποία υπολογίζεται να κοστίσει γύρω στα 3 εκατομμύρια.

Tags: 

Κίνα: Αναγκάστηκαν να κόψουν το δρόμο στη μέση!

Ένα τραγικό κατασκευαστικό λάθος ανάγκασε τους αρμόδιους να καταργήσουν τις 4 απο τις 8 λωρίδες ενός μεγάλου αυτοκινητόδορμου στην επαρχία Σαανκσί της Δυτικής Κίνας.

Με αφορμή την κατασκευή ενός μεγάλου πάρκου, ζητήθηκε απο τους κατοίκους της περιοχής να μετακομίσουν απο τα σπίτια, προκειμένου αυτά να γκρεμιστούν και να δημιουργηθεί παραπάνω χώρος.

Tags: 

Το 1ο μαύρο χάμπουργκερ είναι γεγονός!

Κι όμως, στην Κίνα έκαναν και πάλι το θαύμα τους και το δημιούργημα τους θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα.

Η εταιρεία Burger King αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο, ειδικά για τους καταναλωτές της Κίνας, μιάς και αποφάσισαν να ξανανοίξουν τα καταστήματα τους εκεί. Έτσι, το νέο αυτό χάμπουργκερ που φέρει το όνομα Kuro, που σημαίνει μαύρο στα ιαπωνικά, είναι στην κυριολεξία μαύρο!

Tags: 

Ήρθε το αυτόματο...λεωφορείο!!!

Μία νέα, πρωτοπόρα εφεύρεση έκανε την εμφάνιση της στη Σιγκαπούρη και υπόσχεται να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το πρώτο αυτόματο λεωφορείο, το οποίο λειτουργεί κανονικά και εξυπηρετεί το κοινό, χωρίς όμως να υπάρχει πάνω σε αυτό οδηγός. Ακούει στο όνομα Navia και λειτουργεί αυτόματα, με αυτόματο σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής και ηλεκτρικό κινητήρα.

Tags: 

Περίεργα αντικείμενα ξεχασμένα σε ξενοδοχεία!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διεύθυνση του ξενοδοχείου Travelodge δημοσιοποίησε μία λίστα με τα πιο περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν ξεχασμένα σε δωμάτια του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τη λίστα, τα πιο παράξενα πράγματα που ξέχασαν οι ιδιοκτήτες τους είναι :

Ένα προγαμιαίο συμβόλαιο

Νυφικό Vera Wang αξίας 5,000 λιρών

Μία λευκή κουκουβάγια

Μία ταραντούλα με το όνομα Ηρακλής

Ένα κομμάτι απο δέρμα φιδιού

Ένα ξύλινο σταυρό ύψους 2 μέτρων

Ένα κινητό τηλέφωνο Vertu αξίας 10.000 λιρών

Δύο χρυσά αγαλματίδια-θεότητες

Tags: 

Ήρθε η λύση στη διαταραχή οργασμού!

Η επόμενη πρωτοπόρα συσκευή μας έρχεται απο το Πανεπιστήμιο Concordia Univeristy στο Μόντρεαλ του Καναδά, όπου μία ομάδα επιστημόνων βρήκε τρόπο να απολαμβάνουν οι γυναίκες πολύ πιο εύκολα έναν οργασμό!

Η ιδαίτερη αυτή συσκευή τοποθετείται υποδόρια κοντά στην περιοχή των γλουτών. Έχει το μέγεθος ένος πακέτου τσιγάρων και με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί να προσφέρει απόλαυση σε όποιον επιλέξει να το χρησιμοποιήσει. Διαθέτει μάλιστα και προγραμματισμό έτσι ώστε να μπορεί κανείς να σχεδιάζει εκ των προτέρων κάθε πότε θα έχει οργασμό.

Tags: 

Ηλιοθεραπεία που προκαλεί τροχαία!!!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι έτυχε να περάσουν απο κεντρική συνοικία της Βιέννης, με τα όσα αντίκρυσαν.

Μια νεαρή φοιτήτρια θέλησε να εκμεταλλευτεί την ηλιοφάνεια και έτσι αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία απο το παράθυρο της. Το αξιοπερίεργο όμως της υπόθεσης είναι πως αποφάσισε να το κάνει απολύτως γυμνή.

Με το μίσο κορμί έξω απο το παράθυρο και το άλλο μισό μέσα,η ολόγυμνη κοπέλα απολάμβανε τον ζεστό ήλιο, νομίζοντας πως, επειδή το διαμέρισμα της είναι σε όροφο, δεν την βλέπει κανένας αλλα έκανε λάθος!

Tags: 

Σελίδες