Νοέμβριος 2016

Πως δεν θα πάρετε ούτε γραμμάριο φέτος στις γιορτές

Η περίοδος των γιορτών, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει, μπορεί άνετα να μετατραπεί σε καταστροφή για τα κιλά μας. Και αυτό γιατί οι γευστικοί πειρασμοί δεν αφορούν μόνο τις δύο ημέρες των Χριστουγέννων: φτιάχνουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες από νωρίς, οι εορτάζοντες φέρνουν τα κεράσματά τους, ενώ η γιορτινή περίοδος συνδυάζεται με εξόδους για φαγητό και συγκεντρώσεις στο σπίτι. Πως μπορούμε λοιπόν και να μην νιώσουμε στέρηση, και να δοκιμάσουμε γλυκά, και να βγούμε έξω, αλλά και να μην πάρουμε βάρος;

Βρώμη, ο ιδανικός σύμμαχος ομορφιάς

Οι νιφάδες βρώμης δεν είναι μόνο το καλύτερο πρωινό που μπορούμε να πάρουμε, αλλά και ένας σύμμαχος για την ομορφιά μας.

Οι νιφάδες συμβάλλουν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ περιέχουν και στοιχεία που καταστέλλουν τις φλεγμονές. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο μαλακή και λεία επιδερμίδα.

Όταν η ομορφιά ξεκινά από το πιάτο μας

Σίγουρα μέχρι τώρα γνωρίζεις ότι για να παραμείνουμε όμορφες πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας με τις σωστές τροφές. Ποιες είναι αυτές και τι σου προσφέρουν ακριβώς, μπορείς να μάθεις παρακάτω!

1. Λάδι Καρύδας: Το λάδι καρύδας είναι πραγματική υπερτροφή! Είναι αντιοξειδωτικό, αντιμικροβιακό, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ενισχύει τον ανοσοποιητικό σύστημα. Πέρα από όλα αυτά το λάδι καρύδας δυναμώνει τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα.

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας πριν το μακιγιάζ

Όπως ο ζωγράφος χρειάζεται καθαρό καμβά, έτσι και στο μακιγιάζ χρειάζεται μια καλή βάση για να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν η επιδερμίδα σου δεν είναι καλά ενυδατωμένη και περιποιημένη, όσο εξοικειωμένη και αν είσαι και όσο καλά προϊόντα και αν χρησιμοποιήσεις το αποτέλεσμα δεν θα είναι άψογο…

Μάθε λοιπόν τα 4 tips περιποίησης της επιδερμίδας πριν το μακιγιάζ:

Lifting με... ζάχαρη

Η ζάχαρη συγκρατεί τα μόρια νερού πάνω στην επιδερμίδα και βοηθάει στη σωστή και βαθιά ενυδάτωση.
Η ακόλουθη μάσκα με ζάχαρη θα δώσει λάμψη σε επιδερμίδες θαμπές και ώριμες!

Θα χρειαστείτε:
1/2 κ.γλ. άχνη ζάχαρη
1κ.γλ. μέλι
½ κ.γλ. κανέλα σκόνη

Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Mυρωδάτο scrub από βανίλια και καφέ για την κυτταρίτιδα

 Ίσως να φταίει η αγάπη μου για αυτό το ρόφημα, το οποίο με κάνει να θέλω να ανακαλύψω και τις διαφορετικές χρήσεις του.
Και επειδή ο ωμός καφές έχει πολλές περισσότερες ευεργετικές ιδιότητες από όταν τον πίνουμε, τότε θεώρησα εύλογο να μοιραστώ μαζί σας μια από τις αγαπημένες μου diy συνταγές που έχει τον ως βάση.

Ψεύτικες βλεφαρίδες σαν αληθινές!

Δεν ξέρω αν οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μια τάση που ήρθε «πακέτο» με αυτή του contouring, αλλά πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο, λατρεύουν να τις φοράνε.

Και γιατί όχι; Σίγουρα κάνουν το βλέμμα πιο έντονο και το μακιγιάζ πιο εντυπωσιακό.

Αλλά για να έχεις ένα μοναδικό και φυσικό αποτέλεσμα, χρειάζεται προσοχή.

Η εφαρμογή τους δεν είναι πάντα εύκολη, οπότε σου προτείνω να προσέξεις ένα - δύο πραγματάκια, όταν τις φοράς.

Δέκα ασκήσεις για να μεταμορφώσετε το κορμί σας

Ψάχνετε για αποτελεσματικούς τρόπους για να βελτιώσετε την υγεία  και το κορμί σας; Υπάρχουν ορισμένες απλές, αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να επιτευχθεί ο στόχος σας. Οι ασκήσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να δυναμώσετε το κορμί σας και να κάψετε περιττές θερμίδες, αλλά όπως πάντα, χρειάζεται και μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. 

Πόσο πρέπει να ζυγίζεις;

Βλέπεις περιοδικά μόδας, τις φίλες σου, τα ρούχα στα μαγαζιά, το παλιό σου τζιν και μετά το κέικ σοκολάτας πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Το θες, αλλά δεν πρέπει. Ξέρω ακριβώς πώς είναι αυτή η μάχη μέσα σου γιατί όσο κι αν στηρίζω τα plus size κορίτσια, το βασικό είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου - κι αν πιστεύεις πως δεν είσαι στα σωστά κιλά, τότε καλά κάνεις και διαβάζεις αυτές τις γραμμές.