Μάρτιος 2014

Έφηβος δεν γυρίζει τα 31.000 δολλάδια πίσω στην τράπεζα γιατί... απλά τα ξόδεψε!

Μετά από ένα λογιστικό λάθος, ένας έφηβος από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, βρέθηκε με 31.000 δολλάρια στον λογαριασμό του. Μόλις η τράπεζα βρήκε το λάθος της, ζήτησε τα χρήματα πίσω. Προέκυψε όμως ένα πρόβλημα: τα είχε ήδη ξοδέψει!!!

Στις 7 Μαρτίου, ο 16χρονος Στήβεν Φίλντς, έκανε ανάληψη από το λογαριασμό του. Ζήτησε από τον ταμεία να του δώσουν ότι είχε μέσα. Και του έδωσε 31.000 δολλάρια! Από λογαριασμό ενός άλλου, με το ίδιο όνομα με τον 16χρονο.

Συνέλαβαν τον ληστή καθώς έδωσε το τηλέφωνό του σε μια κοπέλα πριν τη ληστεία

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα για τη ληστεία ενός εστιατορίου, χρησιμοποιώντας το κινητό που έδωσε σε μία από τις υπαλλήλους πρωτύτερα.
Πριν επιχειρήσει να ληστέψει το εστιατόριο, ο 31χρονος Κέβιν Κουιντανίλα, έδωσε το νούμερό του στην 22χρονη σερβιτόρα Άσλεϊ Κούλεν, ελπίζοντας να βγουν ραντεβού. Κατηγορείται πως γύρισε την ίδια νύχτα και θεάθηκε να κουβαλάει μια τηλεόραση και διάφορα ηλεκτρονικά από την πίσω πόρτα.

Χρησιμοποιούσαν τα κατάλοιπα των εκτρώσεων ως καύσιμο

Βρετανικά νοσοκομεία έχουν καψει περισσότερα από 15.500 υπολείμματα από εκτρώσεις και αποβολές ανα περιόδους, σε ηλεκτροπαραγωγικές εγκαταστάσεις καύσεως σκουπιδιών. Συνολικά δέκα βρετανικά νοσοκομεία παραδέχτηκαν πως έκαιγαν υπολείμματα μαζί με άλλα σκουπίδια για να παράγουν ενέργεια.

Έφηβος Βρετανός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας επειδή δεν του πέτυχε το... selfie

"Συνειδητοποίησα τελικά πως δεν πρόκειται ποτέ να βγάλω της τέλεια φωτογραφία, και αυτό με έκανε να πιάσω πάτο" δήλωσε ο 19χρονος Ντάννυ Μπόουμαν.

Ο Ντάννυ, προσπαθούσε για πάνω από 10 ώρες την ημέρα τον τελευταίο καιρό, για να βγάλει την τέλεια αυθόρμητη φωτογραφία τον εαυτό του με το κινητό του τηλέφωνο. Προσπαθούσε τόσο πολύ, που σταμάτησε να διαβάζει και κάποια στιγμή τον έδιωξαν από το σχολείο του. Μετά και απ' αυτό, ο 19χρονος πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει.

Μια τριμελής οικογένεια έγινε εκταμελής με τη μία

Μία οικογένεια από το Τέξας αύξησε τα μέλη της κατά 5(!) αυτή την εβδομάδα όταν η Michelle Seals, γέννησε πεντάδυμα! Τα μωρά, 4 κορίτσια κι ένα αγόρι που τα ονόμασαν Mia, Tessa, Gracie, Rayleigh και Brant, ήρθαν στον κόσμο με καισαρική στο Baylor University Medical Center, στο Dallas.

Υποθαλάσσια πολιτεία βρέθηκε στην Ελλάδα.

Μια ολόκληρη υποβρύχια πολιτεία ανακαλύφθηκε και όχι σε κάποια μακρινή χώρα αλλά στα ίδια τα εθνικά μας ύδατα. Μάλιστα καλά διαβάζετε, η υποβρύχια πολιτεία βρέθηκε στο Παυλοπέτρι της Ελαφονήσου και όπως εκτιμάτε αυτός ο οικισμός χρονολογείται περί το 2800 π.Χ. ενώ έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα ντοκυμαντέρ του BBC το οποίο αφορά τον υποθαλάσσιο πλέον οικισμό ο οποίος περιλαμβάνει ναούς, λιμάνι, νεκροταφείο αλλά και πολλά ακόμη κτίρια. Μάλιστα στα ευρήμα βρέθηκε και ένα δίκτυο διαχειρισμού των υδάτων.

54122! Χρεώνομαι;

Προσωπικός φίλος πρόσφατα έλαβε μήνυμα από ένα νούμερο 54122 και με ρώτησε μιας και λόγω δουλειάς στις τηλεπικοινωνίες, αν μπορώ να βρώ λεπτομέρειες περί τίνος πρόκειται.
Κατά την αναζήτηση μου έπεσα σε μια ανακοίνωση που έχει εκδοθεί από την ίδια την εταιρία που διαχειρίζεται το νούμερο αυτό και σας την παραθέτω αυτολεξεί:

Tags: 

Αυτός είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου...

Ο εικονιζόμενος γεράκος είναι ο Dobri Dobrev από τη Βουλγαρία, είναι 99 ετών. Πολέμησε στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του.

Ανήμπορος να εργαστεί, ζεί από τότε με μία πενιχρή σύνταξη, που τώρα φτάνει τα 80 ευρώ το μήνα. Ντύνεται με ρούχα και παπούτσια που φτιάχνει μόνος του από κουρέλια που βρίσκει ή του χαρίζουν. Κάθε μέρα, περπατάει περίπου 25 χιλιόμετρα για να πάει από το χωριό του στην πρωτεύουσα, τη Σόφια, όπου ζητιανεύει.

Εταιρεία εσωρούχων προσφέρει ασφάλεια πέους

Μια εταιρεία εσωρούχων με έδρα στο Montreal προσφέρει ασφάλεια πέους στο ύψος των 50000 δολαρίων για τους άρρενες πελάτες της.

Ξεκινώντας από τις 15 Μαρτίου, οι άνδρες που θα αγοράσουν τρία ή περισσότερα ζευγάρια εσωρούχων της UNDZ μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, θα παίρνουν ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο από την λονδρέζικη LLoyd's πληρωτέο σε περίπτωση που θα αποκολληθεί το όργανό τους από το σώμα τους.

Φρίκη: Είχε στην κατάψυξη πτώμα βρέφους

Στο Λισμπουργκ, της Β.Γαλίας, μιά γυναίκα φυλούσε στον καταψύκτη του σπιτιού της το πτώμα του βρέφους της. Το βρήκαν εκεί άνδρες της χωροφυλακής, μετά από υπόδειξη του συντρόφου της μητέρας του .