Νοέμβριος 2014

Πώς να απαλλαγείτε απο σημάδια και ουλές.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλύνεις και να εξαφανίσεις τις ουλές και τα σημαδάκια που ίσως να λεχουν μείνει πίσως εξαιτίας της ακμής ή κάποιας άλλης αιτίας. Ο καλύτερος βέβαια είναι ο μαγικός τρόπος της φύσης, όπου με απλά και αγνά υλικά που τα βρίσκουμε και στην κουζίνα μας μπορούμε να δούμε εκπληκτικά αποτελέσματα στο δέρμα μας.

Tags: 

Άμεση σύσφιξη προσώπου με αυγό και μέλι.

Αναμφίβολα, οι κρέμες του εμπορίου μπορούν να προσφέρουν πολλά με τις θρεπτικές ουσίες και τις βιταμίνες που περιέχουν για να προλάβουν και να καθυστερήσουν τη γήρανση του δέρματος.

Γιατί όμως να καταφεύγουμε σε χημικές και μή οικονομικές λύσεις, όταν έχουμε στα ντουλάπια της κουζίνας μας όλα όσα χρειαζόμαστε;

Για μία αποτελεσματική και άμεση σύσφιξη του προσώπου, ακολουθείστε την παρακάτω συνταγή!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

- 1 αυγό (καλύτερα βιολογικό)
- 1 μικρό μπολ
- 1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο μέλι

Tags: 

Φυσικές ανταύγειες στο σπίτι!

Μπορεί το καλοκαίρι να μοιάζει πολύ μακρινό αυτή τη στιγμή, αυτό όμως δεν χρειάζεται να σας σταματά απο το να αποκτήσετε τις αγαπημένες σας φυσικές ανταύγειες που προκύπτουν απο τα μπάνια στη θάλασσα.

Το καλό είναι πως δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε κάποιο ακριβό κομμωτήριο, προκειμένου να τις αποκτήσετε. Υπάρχει μία καλύτερη και φυσική εναλλακτική μέθοδος, η οποία θα σας δώσει φυσικές ανταύγειες και δεν θα αφήσει τα μαλλιά σας εύθραυστα αφού θα χρησιμοποιήσετε μόνο υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας.

Υλικά που θα χρειαστείτε :

Tags: 

Χαρίστε λάμψη στα μαλλιά σας με μάσκα μπανάνας.

Οι μπανάνες, εκτός απο υπέροχη γεύση, έχουν και πολλές ευεργετικές ιδιότητες, αφού είναι γεμάτες σε βιταμίνες. Επίσης, είναι εξαιρετικά πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και κάλιο. Εκτός, όμως από τα οφέλη που προσφέρουν, όταν τις καταναλώνετε, είναι χρήσιμες και στα μαλλιά σας! Αρκεί να φτιάξετε μια σπιτική μάσκα μαλλιών από μπανάνες, η οποία θα ενυδατώσει και θα ενισχύσει την τρίχα, θα αποτρέψει το σπάσιμο και την ψαλίδα, και θα διατηρήσει τη φυσική ελαστικότητα των μαλλιών.

Tags: 

Σπιτική συνταγή για να πείτε «αντίο» στους μαύρους κύκλους.

Οι μαύροι κύκλοι που έχει τύχει να μας ταλαιπωρήσουν όλους, είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικοί, μας προσδίζουν παραπάνω χρόνια ενώ μας κάνουν να δείχνουμε διαρκώς κουρασμένοι.

Υπάρχει όμως ένας πολύ απλός τρόπος να απαλλαγούμε απο τους μαύρους κύκλους μια για πάντα και να δώσουμε ξανά τη χαμένη λάμψη στο δέρμα και το βλέμα σας, με μία πολύ απλή και σπιτική συνταγή, η οποία είναι πανεύκολη και γρήγορα.

Υλικά που θα χρειαστούμε:
Γάλα σε μορφή σκόνης
Μέλι

Tags: 

Γκρέιπφρουτ και θυμάρι ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Ένα πράγμα που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια εμάς τις γυναίκες είναι η γνωστή σε όλους όψη φλοιού πορτοκαλιού ή, με ποιό απλά λόγια, η κυτταρίτιδα.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, οι οποίοι επηρεάζουν κυρίως την επιδερμίδα, το δέρμα και υποδόρια κύτταρα. Για να την καταπολεμήσουμε, πρέπει να φροντίσουμε το σώμα μας τόσο εσωτερικά, με σωστή και ισορροπημένη διατροφή, όσο και εξωτερικά, με φυσικές και θρεπτικές κρέμες.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σας την ιδανική κρέμα σώματος με γκρέιπφρουτ και αποξηραμένο θυμάρι και σας παραθέτουμε τη συνταγή!

Tags: 

Φτιάξτε μόνες σας «σπιτικό», ματ βερνίκι νυχιών.

Φέτος το χειμώνα, που η μόδα επιβάλλει επιβλητικά, σκούρα, ματ βερνίκια νυχιών, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το κόστος ή ακόμα και για το αν θα βρείτε το ιδανικό χρώμα.

Για να υιοθετήσετε και εσείς αυτό το νεό τρεντ και να πειραματιστείτε με νέα και ιδιαίτερα χρώματα, το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτετε φαντασία και τα εξής υλικά:

- 1 σκιά ματιών που δεν χρησιμποιείτε πια
- 1 μικρό μπολάκι
- Διαφανές βερνίκι νυχιών
- 1 πινελάκι

Διαδικασία παρασκευής:

Tags: 

Ενυδατώστε το δέρμα σας με καρότο!

Τα λαχανικά είναι μία βασική πηγή για βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων και προσφέρουν μία απαράμιλλη λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα μας.

Συγκεκριμένα, το καρότο έχει τόσα φυσικά αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι εξαιρετικά ωφέλιμα, μιάς και επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και καταπολεμούν τυχόν προβλήματα του δέρματος.

Tags: 

Το μυστικό για υγιή μαλλιά.

Λόγω της ρύπανσης, του έντονου ήλιου και των γενικότερων «άσχημων» συνηθειών που οι περισσότεροι έχουμε υιοθετήσει, τα μαλλιά μας και το δέρμα μας ταλαιπωρούνται πάρα πολύ και πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως τουλάχιστον 8 στους 10 ανθρώπους αναγκάζονται να βρουν τρόπους για να θρέψουν και να δυναμώσουν τα μαλλιά.

Ένας ιδιαίτερα ευεργετικός και πολύτιμος σύμμαχος στο δρόμο για δυνατά και υγιή μαλλιά είναι οι σπόροι σουσαμιού. Είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο και ασβέστιο, δύο ινχοστοιχεία που οφείλονται για την καλή υγεία των μαλλιών, καθώς επίσης και για την πρόληψη της αραίωσης.

Tags: 

Ολική μεταμόρφωση σε 5 απλά βήματα.

Δημιουργήστε το δικό σας σαλόνι ομορφιάς στο ίδιο σας το σπίτι και «κακομάθετε» τον εαυτό σας με μικρά μυστικά ομορφιάς που θα δώσουν στο πρόσωπο και την επιδερμίδα σας ανεπανάληπτη λάμψη και φρεσκάδα.

Αποφεύγοντας πιθανά δραστικά μέτρα, τα οποία αργότερα μπορεί και να μετανιώσετε, οι μέθοδοι που ακολουθούν είναι απόλυτα φυσικοίκαι θα βοηθήσουν να «σβήσετε» εύκολα και ανώδυνα κάποια χρόνια απο το πρόσωπο σας!

Tags: 

Σελίδες