Οκτώβριος 2014

Πείτε «αντίο» στις πανάδες με μία σπιτική συνταγή.

Για όλες τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται απο «λεκέδες» στο πρόσωπο, τις γνωστές σε όλους πανάδες, ψάξαμε και βρήκαμε για σας μία απλή και αποτελεσματική, σπιτική συνταγή, για να απαλλαγείτε μια για πάντα απο αυτές.

Βήμα 1:

Κάντε ένα ελαφρύ πίλινγκ στο πρόσωπο σας, χρησιμοποιώντας ζάχαρη και το χυμό ενός λεμονιού. Χρησιμοποιείστε απαλές και κυκλικές κινήσεις και μετά ξεβγάλετε με νερό.

Βήμα 2:

Tags: 

Φτιάξτε μόνες σας το δικό σας απολυμαντικό χεριών.

Εαν είστε μανιακές με την καθαριότητα και δεν θέλετε να σπαταλάτε άλλα χρήματα σε προϊόντα του εμπορίου, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε να φτιάξετε το δικό σας, σπιτικό απολυμαντικό σπρέϋ χεριών.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, τα συστατικά που θα χρειαστείτε είναι πάμφθηνα και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και κυρίως προς το δέρμα σας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι :

Tags: 

Ένας αναπάντεχος σύμμαχος ομορφιάς!

Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό αλλά ένας απο τους σημαντικότερους και πολυτιμότερους συμμάχους ομορφιάς που διαθέτουμε, είναι η γνωστή σε όλους βαζελίνη.

Χωρίς ιδαίτερο κόστος και χωρίς περιττά συστατικά, η βαζελίνη αποτελεί την καλύτερη λύση για πολλά θέματα ομορφιάς που ίσως σας απασχολούν. Είναι ένας φυσικός σύμμαχος για όλο το σώμα!

Tags: 

Μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη για λαμπερό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να δώσετε μία δόση λάμψης στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσετε χημικά ή προϊόντα εμπορίου, τότε έχουμε την ιδανική λύση για σας.

Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να φτιάξετε μόνες σας την δική σας, σπιτική μάσκα μαλλιών απο ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη και να δώσετε στα μαλλιά σας τη λάμψη που τους αξίζει.

Τα συστατικά που θα χρειαστείτε είναι :

- 2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
- -2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Μερικές σταγόνες απο το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

Διαδικασία παρασκευής :

Tags: 

Έξυπνα tips για να χάσετε βάρος και να μην το ξαναπάρετε.

Η αιώνια μάχη με τη ζυγαριά προκαλεί πονοκέφαλο σε πολύ κόσμο. Εαν σας κούρασαν οι εξαντλητικές δίαιτες χωρίς αποτέλεσμα, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips!

Θα σας βοηθήσουν να βάλετε το σώμα αλλά και τον οργανισμό σας σε μία σειρά και σιγά αλλά σταθερά, να χάσετε το βάρος που επιθυμείτε.

Tip 1:
Να πίνετε πολύ νερό. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος σας είναι το νερό. Μην το ξεχνάτε.

Tip 2:
Να τρώτε μόνο όταν πεινάτε.

Tags: 

Μικρά μυστικά για δροσερή αναπνοή!

Βάλτε ένα τέλος στην δύσοσμη αναπνοή, με μικρά, «φυσικά» μυστικά και ξενοιάστε μια για πάντα.

Η διαδικασία για όλες τις λύσεις που ακολουθούν παρακάτω, είναι πολύ εύκολη και καθόλου χρονοβόρα. Αρκεί μία δοκιμή για να σας πείσει!

1. Βουρτσίστε τη γλώσσα σας.
Εκτός απο τα δόντια, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε να καθαρίζουμε και τη γλώσσα, η οποία είναι συλλέκτης μικροβίων και οσμών.

2. Μασήστε μπαχαρικά.
Μασώντας μπαχαρικά, όπως γαρίφαλο, κάρδαμο και μάραθό, σας δίνεται μία αίσθηση φρεσκάδας. Σημαντική είναι επίσης η αντιμικροβιακή τους δράση.

Tags: 

«Σπιτική» κρέμα νυκτός για το πρόσωπο.

Αν σας τελείωσε η κρέμα προσώπου ή απλά πήρατε την απόφαση να χρησιμοποιήσετε απλά, σπιτικά υλικά για την φροντίδα του προσώπου σας, εμείς έχουμε την ιδανική λύση για σας!

Ο μυστικός σύμμαχος για την ενυδάτωση διαρκείας που χρειάζεται το δέρμα μας, είναι το ελαιόλαδο, το οποίο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και μαλακώνει το δέρμα. Το άλλο συστατικό είναι το ξύδι, το οποίο αφαιρεί τους λεκέδες απο το δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Για την «σπιτική» κρέμα νυκτός θα χρειαστείτε :

¼ του φλιτζανιού ξύδι
¼ του φλιτζανιού νερό
½ του φλιτζανιού ελαιόλαδο

Tags: 

Πανεύκολος καθαρισμός προσώπου στο σπίτι.

Για να αποκτήσετε λείο και λαμπερό δέρμα, χωρίς μαύρα στίγματα και σπυράκια, δεν χρειάζεται να τρέχετε για καθαρισμό ή να σπαταλάτε χρήματα για ακριβά προϊόντα καθαρισμού προσώπου και λοσιόν.

Μπορείτε, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, να δημιουργήσετε το μικρό, προσωπικό σας σπα μέσα στο σπίτι σας! Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε :

Βήμα 1: Σε ένα κομμάτι βαμβάκι, τοποθετήστε λίγη λοσιόν καθαρισμού και απομακρύνετε τα όποια υπολείμματα μακιγιάζ υπάρχουν.

Tags: 

Μυστικά για δυνατά και υγιή νύχια.

Τα νύχια μας, ειδικά τώρα που ο καιρός αλλάζει και η θερμοκρασία χαμηλώνει, γίνονται ξηρά και πολύ εύθραυστα. Μην ανησυχείτε όμως γιατί υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε τα νύχια περιποιημένα και υγιή, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και ακριβά προϊόντα.

- Λεμόνι, αυγό και ελαιόλαδο : Αναμείξτε αυτά τα τρία υλικά και βουτήξτε στα χέρια σας μέσα στο μείγμα για 15 λεπτά κάθε μέρα, έτσι ώστε να απορροφηθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Tags: 

Ενισχύστε το καστανό χρώμα στα μαλλιά με...κακάο!

Θέλετε να δώσετε μία νότα ανανέωσης και φρεσκάδας στα καστανά μαλλιά σας, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα, βαφές και χρωμοσαμπουάν;

Η απάντηση που ψάχνετε, βρίσκεται στο κακάο. Ναι, αναφερόμαστε στο κλασσικό και γνωστό σε όλους κακάο που πίνουμε, το οποίο όμως φαίνεται να έχει διπλή ιδιότητα, αφού είναι ικανό να χαρίσει στα μαλλιά σας ένα βαθύ, ζεστό, καστανό χρώμα, χωρίς να τα ταλαιπωρήσει καθόλου.

Μάσκα κακάο :

½ φλιτζάνι σκόνη κακάο
½ φλιτζάνι γιαούρτι
1 κ.γ μέλι
1 κ.γ ξύδι απο μηλίτη

Tags: 

Σελίδες